Street Fighter II

Straat Recht

Race Master

Op vakantie naar de X-Games

Als jij enthousiast wordt van allerlij extreme sporten dan is de X-Games een evenement wat je niet mag missen! Tijdens de X-Games zijn er op verschillende onderdelen wedstrijden welke worden gehouden en waar medailles voor worden uitgereikt. Een aantal sporten welke worden uitgeoefend tijdens de X-Games ijn BMX, Skateboarden, Rally en Motorcross. Bij al deze sporten zijn ook nog subcategorieën bedacht waarin de deelnemers zich kunnen bewijzen als de beste.

Jaarlijks evenement

De X-Games is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Olympische Spelen een jaarlijks terugkerend evenement. Het evenement wordt in juni gehouden, maar heeft ook een winter editie. De winter editie, of Winter X-Games, vinden vaak plaats rond januari of februari. Tijdens de Winter X-Games worden andere sporten beoefend welke meer bij de winter passen. Zo zijn er tijdens de Winter X-Games wedstrijden voor Skiën, Snowboarden en Snowmobilen. De subcategorieën worden voornamelijk opgesplitst in onderwerpen als freestylen in de halfpipe of in het stuntpark. Ook zijn er onderdelen waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten racen om de eerste plaats.

Op vakantie naar de X-Games

De X-Games worden elk jaar in Amerika gehouden, dit jaar in Austin. Wereldwijd komen er bezoekers van over heel de wereld op het evenement af. Ook jij kan er dit jaar bij zijn! De games worden gehouden van 5 tot 8 juni. Voordat je gaat moet je alleen wel het een en ander regelen. Zo moet je als eerst zorgen voor tickets voor het evenement zelf. Echter een vliegticktet en hotel boeken zijn ook niet geheel onbelangrijk als je naar Amerika wilt.